KVLV Breedhout

Breedhoutse dames zijn al meer dan 100 jaar verenigd in één van de afdelingen van het nationale KVLV.

KVLV is een sociaal-culturele beweging van en voor vrouwen uit plattelandsgemeenten. KVLV staat voor Vrouwen met vaart en is er voor vrouwen die creatief en/of sportief willen bezig zijn, die houden van een gezellige babbel, kortom: vrouwen die graag wat vaart in hun leven willen brengen.

Onze afdeling Breedhout telt anno 2017  37  leden en wordt geleid door een enthousiaste ploeg van 8 bestuursleden. Wij hebben ieder jaar weer een uitgebreid activiteitenaanbod voor vrouwen van alle leeftijden. Zo kan je deelnemen aan kooklessen, creatieve activiteiten als bloemschikken, uitstappen, ontspanningsmomenten, culturele activiteiten, spaghettismulfestijn, conditietraining met yoga en wandelen en nog veel meer. Voor elk van die activiteiten krijgen onze leden vooraf een uitnodiging. Naast het eigen aanbod kan je ook deelnemen aan de gewestelijke en provinciale activiteiten. Het ledenblad “Vrouwen met vaart” staat telkens vol interessante artikels en laat je kennismaken met dit gewestelijk en provinciaal aanbod. Daarnaast geeft KVLV ook tal van boeiende publicaties uit zoals het alom gekende “Ons kookboek” en “Ons bakboek”, die  je aan een gunstige ledenprijs kan bestellen.

Wil je graag deelnemen aan één van onze activiteiten, wil je graag op de hoogte gehouden worden van ons aanbod, of heb je interesse om lid te worden neem dan contact op met een van onderstaande contactpersonen:

Danny        dannyweemaels@yahoo.co

Freya        didfre@yahoo.com

Simone       simone.ledegen@skynet.be

 

Naar den AST met KVLV Breedhout
KVLV  Breedhout bezoekt op woensdag 15 februari 2017 om 14.30u Den Ast in Halle Kom je met ons mee op
Read more.